Serbest Limanı (2023/05)

Merhaba Okurcan,

Nasılsın? Ben de iyiyim teşekkür ederim. Bugün SERBEST LİMANI’na gideceğiz. Hadi yola çıkalım.

Okurcan sana söylemem gereken önemli bir şey var. Bugün birlikte son kez yolculuğa çıkacağız. Üzüldün mü Okurcan? Ben de üzüldüm ama biliyorsun ki her maceranın bir sonu vardır. Bizim maceramız da bitiyor.

Okurcan……………..

Biliyorsun ki ilk bölümden itibaren her ay bir limana uğradık. Kuralları öğrendik, resfebeleri okuduk. Öğrenmemiz gerekenleri öğrendik. Bundan sonra nerede bir resfebe görsen kolayca okuyabilirsin. Hatta resfebe hazırlama konusunda bile kendini çok geliştirdin. Artık ipuçları olmadan da rahatça resfebeler hazırlayabilirsin.

Okurcan:………………………………………

Senden ayrılmayı ben de istemiyorum Okurcan. İstersen seninle her ay buluşup resfebeler çözebiliriz. Sadece yolculuğa çıkamayacağız. Ama bu resfebe çözmemize engel değil. Hatta aklıma harika bir fikir geldi. Çok mu merak ettin? O zaman sürpriz olsun. Buluştuğumuz zaman detayları konuşuruz. Beklemekten hoşlanmadığını biliyorum Okurcan. Ama sabırlı olmalıyız. Her şeyin bir zamanı var. Seninle görüşeceğimiz günü ben de heyecanla bekleyeceğim. Hayatta bazen sabırlı olmak insana çok şey kazandırır. Örneğin sabırsız davrandığım zamanlarda daha çok hata yaparım. Doğru kararlar alabilmek için akılcı düşünmeye ihtiyacım olduğunu biliyorum. Zaman içerisinde yeni fikirler aklıma gelir. Böylece ortaya mükemmel bir işler çıkartabilirim.

Okurcan:……………………………..

Hayır Okurcan. Sabırlı davranmak insana zaman kaybettirmez. Aksine net kararlar aldığın için tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmazsın. Bak, limana yanaşıyoruz. Gidip kuralımızı okuyalım.

Kuralı ve resfebeleri görmek için Mayıs sayımızı kaçırmayın!

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel sembol şeair-i islam kat'ı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*