Merhaba Şubat! (2024/02)

merhaba ocak şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ARALIK

Sevgili dostlarım;

İklim değişikliği küresel felakete yol açtığı gibi, tıpkı geçmiş kavimlerde yaşanan felaketin benzerini şimdilerde yaşıyoruz. Şubat sayımızda Renkli Düşünceler sayfamızı bu dosyaya ayırdık.

Can Kardeş’in sevilen karakteri Arif, namaza başlıyor. Babasının çağrısı üzerine namaza başlayan Arif bakalım ne gibi duygular hissediyor? İbadet ve kulluk sevgisinin anlatıldığı bu satırlar namaza yeni başlayanlar için kılavuz ve bir yol gösterici gibi olacak.

Hiç “doktor” ceviz ağacı gördünüz mü? Tefekkür Dünyası sayfamızda bir ceviz ağacının bildiğimizden çok daha sırlı dünyasına ışık tutuyor. Mutlaka okuyun ve Allah’ın yarattığı bu ceviz ağacı üstünde ne gibi sırlar barındırıyor görün.

Vız Vız Arı, Bizim Can, Şenlik… derken yeni bir çizgi seriye başlıyoruz: Münevver Teyze ve Torunları. Her ay, yeni maceralarıyla sayfalarımızda yer alacak olan Münevver Teyze’yi ve torunlarını severek okuyacağınıza inanıyorum.

Arif’in Dünyası, Hayvanlar Alemi, Ne Haber, Kelime Dağarcığı, Origami, Esma’ül-Hüsna, Masal, Sevimli Hayvanlar, Çizgilerle Kıssalar, Bilmece-Bulmaca ve Faaliyet gibi birbirinden dolu sayfalarımız Şubat sayımızda sizi bekliyor. Haydi, yaprakları çevirmeye başlayın.

Gözleriniz “inci” gibi parlasın. Allah’a emanet olun.

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel sembol şeair-i islam kat'ı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*