Merhaba

Merhaba Can dostum;

Biliyorsun ki, Can Kardeş dergisi uzun yılların birikimi ile çıkıyor. Bu birikimle birlikte nice zorlu yollardan ve yıllardan geçerek bu günlere kadar geldik.

Madem günümüz iletişim çağı… Hem madem iletişimle insanlara ulaşmak çok kolay… O halde biz, neden aktif olarak sosyal medyada olmayalım dedik ve yarım kalan internet sayfamızı tamamlayarak ekranlara taşırdık.

Zaten bazı sosyal medya kanalında iki yıldır vitrindeydik. Şimdi “cankardes.com” sayfamızla kocaman eksiğimizi kapatarak, hem bize yön vermeni sağlayacağız hem de dergine dört elle sarılıp, sahip çıkma imkanına kavuşacaksın.

Zaten şimdiden yeni kardeşlerimiz “abone” formunu doldurarak aramıza katılıyor ve böylelikle “kardeş”lik halkamızı biraz daha genişletiyoruz.

Can dostum;

Can Kardeş’le ilgili düşüncelerini anında bize iletiyorsun… Editörünüz İrem abla, bütün sorularınıza mutlaka cevap verecektir. Dergi ile ilgili taleplerin, tekliflerin veya çalışmaların varsa bize gönderiyor ve biz de gerekeni yapıyoruz.

**

Dergin yine çok şenlikli. Demokrasi konusunu öne çıkardık. Hikaye, çizgi-roman bilmece ve bulmacaların yanı sıra, derginin tam ortasına 2017 takvimini senin için hazırladık.

 

Gözlerindeki nur hiç sönmesin, Allah’a emanet ol.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*