Merhaba Eylül – 2022/09

merhaba ocak şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ARALIK

Merhaba Eylül!

Bilindiği gibi bu ayın başlangıcında, öğretmenlerimizin mesleki çalışmaları başlayacak ve 12 Eylül’e kadar devam edecek.

Eylül’ün 3. Haftasında İlköğretim Haftası ile birlikte eğitim hayatına merhaba diyeceğiz. Eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitimle ilkokul 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerimiz önce uyum dersleri alacak daha sonra okul ziliyle tanışacak. Hayırlı olsun.

** *

Dünya Havacılık Günü’nde Vecihi Hürkuş’u da unutmadık. Öyle ki, Dünya havacılık tarihi açısından çok önemli bir isime sahip olan Vecihi Hürkuş, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü tarafından onur madalyasına layık görülmüş ve iki kez Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazi unvanı almış tek kahramanımızdır.

Tarihin sayfalarına geçmeyen öyle çok kahramanlarımız var ki, Hürkuş da bunlardan sadece biri. İstedik ki, tarihin koridorlarında gizli kalmış kahramanlarımız gün yüzüne çıksın ve layık olduğu bir şekilde onları analım-anlatalım.

* * *

Dergimiz yine dopdolu. Mizah sayfasından tutun, bilgi ve beceri sayfasına… Sokak röportajlarından tutun, bilmece-bulmaca sayfasına… Hayvanların ilginç dünyasından tutun, Çizgilerle Kıssalara kadar… Aradığınız ve merak ettiğiniz birçok sayfa burada.

Gözleriniz inci gibi parlasın. Allah’a emanet olun.

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*