Haydi, Kudüs’e 1 milyon dua (2024/01)

kudüs

Yeni bir sayıdan herkese merhaba. Biliyorsunuz ki Filistin’de İsrail zulmü devam ediyor. Kudüs işgal altında… Elimizde dua gibi büyük bir kuvvet varken güzel bir projeden bahsetmek istiyorum.

Kudüs, İslamiyet için çok kutsal Müslümanlar için önemli bir şehir. Projede birçok gönüllü kişiyle birlikte Kudüs çocuklara yaşlarına uygun şekilde anlatılıyor. Çocuklardan Kudüs için dualar isteniyor. Çocukların dilinden bir milyon dua derleyip dua kuşu olarak Kudüs ve Gazze’ye ulaştırılıyor. Özellikle çocukların duası çok kıymetli. Masum olduğunuz için dualar daha makbul oluyor. Zaman birlik zamanı. Onların desteğimize ihtiyacı var.

KUDÜS’Ü ÇOCUKLARA ANLATALIM

Proje, ülkemizin önce gelen çocuk eğitimcilerinden ve çocuk ruh sağlığı uzmanlarından Mehmet Teber öncülüğünde geliştirilmiş. Gazze’de başlayan soykırım, en çok çocukları etkiledi. Bu soykırımda ölen, yaralanan, bedensel engelli yaşama devam etmek zorunda kalan, yetim bırakılan, güvenli yuvasından edilen birçok çocuk olmuştur. Dünyadaki tüm yetişkinler ve çocuklar yaşanan bu katliama tanık olmuş, çaresiz kalmıştır. Proje tüm dünyadaki çocukların Gazze’de çocuklar için güzel temenni ve dualarda bulunması üzerine kuruludur. Devletlerin sessiz kaldığı bir durumda, belki de çocukları, yine çocuklardan gelen saf dualar kurtaracaktır.

SEN DE DUA GÖNDER

Dua gönderen çocuklardan birkaçı şöyle demiş.

Nehir (Yaş 9) – Türkiye Bursa: “Allah’ım Filistin’de savaş bitsin. Filistin’i tüm kötülüklerden koru, onlara yardım et. Bizim dualarımız kuş olup uçsun zorda olan çocuklara huzur ve barış götürsün. Filistin özgür olsun. Amin.”

Ebrar (Yaş 6) – Türkiye Konya: “Allah’ım Filistin’deki kardeşlerimizi koru, onların çektiği acıyı hafiflet, onlara yiyecek ve su gönder. Kötüleri hiçbir canlıya zarar veremeyecek kadar uzağa kov.”

Sen de dua göndermek istersen, haydi bağlantıya tıkla!

Kudüs boyaması için de bu bağlantıya tıklayabilirsin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*