Can Kardeş Okulu

Can Kardeş Yayınları’mızın bir okul olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Her bir sayfasında ayrı ayrı kıymetli mi kıymetli bilgiler, bulmacalar, hikayeler, oyunlar, çizgi romanlar… Ve daha niceleri her ay senin için düzenleniyor. Peki, bu ay düzenlediğimiz yazarlık atölyesini kaçırmadın değil mi?

Yazarlık atölyemizde Eğitimci-Yazar Saliha Ferşadoğlu İlhan zoom canlı yayınında can kardeşler ile buluştu. Bir çoğumuz yazı yazmaya kabiliyeti olmadığını zannederdi belki de? Oysa bir resme bakarak onu nasıl da ballandıra ballandıra anlattık ve hikâyeleştirdik. Resimdeki çocuğu dedektife benzeten oldu, saçlarını çikolataya benzeten oldu, gözlerini fındığa bile benzeten oldu, daha neler neler. Hayalimizdeki düşünceleri dilimize dökünce çok renkli kareler ortaya çıktı. Bir hikayeyi yazmaya başlarken nasıl başlamalıyız, nasıl kelimelerimizi güzelleştirebiliriz, nasıl diyaloglar kurabiliriz buna benzer bir sürü güzel bilgiler öğrendik. Birçok can kardeşimiz ile Allah’ın verdiği yazma kabiliyetini keşfettik ve nerede daha verimli kullanabileceğini öğrenmiş olduk. Daha ne olsun?

Farklı ülkelerden, farklı şehirlerden bir çok okuyucumuzla bir araya gelmek bizi çok mutlu etti. Geleceğin Yazarlarını hayretle alkışladık. Arkamızdan gelen sizlere bayrağı teslim etmenin heyecanını şimdiden hissediyoruz. Geleceğin çok okuyan yazarları, dikkatli editörleri ve çalışkan yayın koordinatörleri hızla geliyor… Maşallah.

Sosyal medya hesaplarımızı takip ediyorsunuz değil mi? Bizden haberler almak ve dergimizdeki içerikleri görmek istiyorsanız, sizi her zaman bekliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı sayfa sonunda bulabilirsiniz.

Yayınımıza katılan , destek olan herkese teşekkür ederiz. Kaçıran kardeşlerimiz ise üzülmesin, atölyelerimiz tüm hızıyla, kaldığı yerden devam edecek inşallah. Tekrar görüşmek üzere takipte kalın, Allah’a emanet olun.

İzmit Online Çocuk Dersleri Ekibi

Instagram hesabımız için tıklayın.

Twitter hesabımız için tıklayın.

Facebook hesabımız için tıklayın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*