Merhaba – 2021/06

Merhaba Can dostlar;

Hastalık halinde sağlığın kıymetini anlıyoruz. Bu yüzden sağlık, en başta dikkat edeceğimiz hususlardan biri.

Salgın döneminde büyüklerimiz ne söylüyorsa, aynen harfiyen yerine getirelim ve tedbiri asla elden bırakmayalım olur mu? Maskelerimizi takalım, temizliğe dikkat edelim, kalabalık ortama girmeyelim. Arkadaşlarımızla görüşürken bile 1,5 metre kuralına uyalım.

Yine dikkat edeceğimiz hususlardan biri de “diş sağlığı”mız. Sağlıklı dişlerin hayatımıza katacağı önemi vurgulamak için bir dosya hazırladık. Özellikle muhabirimiz Kübra Örnek Korkmaz’ın, Diş Hekimi Mustafa Bilal Alkan’la söyleşisindeki ilginç bilgileri okumanızı tavsiye ederim.

Yanı sıra, hikaye ve Vız Vız Arı’da bu konuyla ilgili çizgi paylaşımımız olacak. Bu sayı yeni bir sayfamız daha yerini aldı: Bahçıvanın Not Defteri… Her sayı, bitkilerin sırlı dünyasına Bahçıvanın gözüyle aralamaya çalışacağız. Ravza Güleçyüz, sevimli çizimleri ve renklendirmeleriyle dergimize zaten renk katıyordu. Bundan sonra yazar olarak kalemi ile Can Kardeş ailesinde yerini aldı. Kendisine hoşgeldin diyor ve daha birçok başarıya imza atacağını biliyor ve diliyorum.

Gözleriniz inci gibi parlasın. Allah’a emanet olun.

İnci Karaman

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*