Merhaba Aralık! (2022/12)

merhaba ocak şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ARALIK

Aralık sayımız çıktı!

Sevgili Can Kardeş’lerim;

Derginiz her sayı artan motivasyonla yayın hayatını sürdürüyor. Can Kardeş’i hazırlayan değerli arkadaşlarımız gece-gündüz nasıl daha iyi bir dergi sunabiliriz telaşıyla mesaisini harcıyor… Bu yüzden konularımızı ve kapaklarımızı titizlikle hazırlıyor ve kılı kırk yarıyoruz.

Mevlana Haftası münasebetiyle bazı dosyalarımızı bu konuya ayırdık. Yazarımız İsmail Tezer, Arif ve bir arkadaşıyla “Döndüm Mevlana gibi” diyerek varlık aleminin dönüşünü birlikte anlamaya çalışıyor… Mutlaka okuyun.

Ne Haber köşemizde Kübra Örnek Korkmaz ablamız, Mevlana ile ilgili bir siteyi sizlere tanıtacak, haberin içeriği önemli.

Bu sayıdan itibaren Risale-i Nur’da geçen kavramları tefekkür etmeye çalışacağız; “Mana-yı Harfi”den başlayarak varlık alemine “hakikat” gözlüğüyle bakacağız.

Hayvanlar Alemi’nde sürpriz bir isim İrem Özdemir ablamızın misafiri. Kim mi? Sayfaları çevirin görün derim.

Diğer yandan, Mikrofon Sende köşemizde Berfin Karakoyun ablamız, Almanya’daki Can Kardeş’lere “Seyahate çıksanız, yanınıza ne alırdınız?” diye sordu. Cevaplar müthiş. Okuyun derim.

Çizgi sayfalarımız yine dolu dolu; Uçan Çocuk, Vız Vız Arı, Sevimli Hayvanlar, Çizgilerle Kıssalar, Bilmece-Bulmaca… Dahası; Origami, Makas Eller, Bitkiler Alemi, Genç Yazar ve Çizerler, Esma’ül-Hüsna ve Kelime Dağarcığı…

Sevgili can dostlarım; artan maliyetlerimizi mümkün olduğu kadar size hissettirmemeye çalışıyoruz. Sizden özel ricamız şudur; abone konusunda dergimize destek verin. Hep söylüyorum; Can Kardeş’in sahibi yine siz can kardeşlerdir. Sahip çıkın.

Bu vesileyle, gözleriniz inci gibi parlasın, Allah’a emanet olun diyorum.

Aralık sayımızı kaçırmayın, dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel sembol şeair-i islam

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*