Merhaba

Can kardeşim;
Yaz tatilin nasıl geçiyor?
Bana sorarsan, çalışarak geçiyor. Çünkü Can Kardeş ekibi dur durak bilmeden senin için dergi çıkarmaya devam ediyor.
Ekibimiz yaz-kış demeden bütün sayfaları özenle hazırlıyor. Senin için daha iyi bir dergi çıkarma gayreti içinde…
E tabii ki, sen de boş durmuyor, dergine sahip çıkmak için memleketinde veya köyünde alıyor, okuyorsun. İçinde bilgi, eğlence, çizgi roman, masal ve hikâyelerle bezenmiş bu dergine sahip çıkıyorsun.
Çünkü Can Kardeş, senin için çıkıyor ve sahiplenmen çok normal. Yalnız boş durmak yok. Arkadaşlarına dergini oku, okut. Hatta diyorum ki, her Can Kardeş okuyucusu, aynı zamanda gönüllü bir çalışanıdır. Abone bulabildiğiniz her kardeş, bizim için ailenin yeni bir ferdi demektir.
Bu sayımızda, derginin sayfalarına yıllardır bizi güldüren ve her fıkrasını sanki ilk kez duyuyormuş gibi tebessüm ettiren Nasreddin Hoca’yı konuk ediyoruz.
Dünyanın da saygın biri olarak kabul ettiği Nasreddin Hoca’yı kalemimiz döndüğünce sizlere anlatmaya çalışacağız.
Usta Ressam Murat Sevinç, ilk kez Can Kardeş için Nasreddin Hoca’nın fıkralarını iki sayfalık çizgi roman haline getirdi ve çizdi.
Nasreddin Hoca’nın eşeği olur da, Hayvanlar Âlemi’nin bu sayısında konuk olmaz mı? Eşeğin gizemli dünyasını bu sayfalarımızda bulacaksın.
Minik yazarımız Lemanur, merhum Hoca’nın bir fıkrasını sizlere aktarıyor. Renkli Düşünceler’de Nasreddin Hoca ile ilgili ilginç bir anekdot aktarılıyor.
Can Kardeş’in tüm sayfalarını anlatmayayım. En iyisi sayfaları çevirmeye devam et ve düşüncelerini benimle paylaş, olur mu?
Gözlerinizdeki nur hiç sönmesin, Allah’a emanet olun.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*