Oyunla öğrenmeye gidiyoruuuuz! (Cocoon)

Bu ay oynayarak öğrenebileceğiniz eğlenceli bir mekan tavsiyesi vereceğiz. Hem çocukları hem anneleri sevindiren, 0-14 yaş grubuna hitap eden bir oyun merkezi:

Cocoon.

Üsküdar Nev Çarşı’da bulunan bu mekanda çocuklar oyun oynarken, aileler oturma alanlarında onları izleyerek vakit geçirebiliyor.

Haftasonunu ailecek dolu dolu geçirmeye ne dersin?

cocoon

NELER VAR NELER

Cocoon oyun merkezi, toplamda bin metrekarelik bir alana sahip. 0-14 yaş grubuna yönelik, bütünsel öğretim programlarını benimseyen, “oyunla öğrenmeyi” temel alıyor. Cocon’da çocuk kütüphanesi, mini cocoon (0-3 yaş), oyuncu cocoon (+4 yaş), imagination playground, atölyeler, kutlama, söyleşiler, kitabevi, kafe ve bahçe bölümü yer alıyor. Oyun merkezinde yer alan sanat evinde çocuklar resimler ve küçük maketler yapabiliyorlar. Ayrıca rulo, el işi kağıdı gibi diğer atölyelerden kalan her malzemeyi tekrar tekrar kullanabiliyorlar.

cocoon

ÜYE OLABİLİRSİN

Cocoon Kütüphanede farklı dillerde her yaş grubuna hitap eden birbirinden güzel kitaplar var. Kütüphaneye üye olarak, 15 gün süre ile kitapları ödünç alabilirsiniz. Okuma kulüplerine katılarak düzenli kitap okumaları yapabilirsiniz. Kitap kurtları için hazırlanan etkinlikleri bu linkten indirebilirsiniz.

https://cocoon.ist/kaynaklar

Baloncuklar, Işıklı masa, çalkala bebeğim, neşeli ayaklar, doğadaki örüntüler gibi birçok atölye gerçekleşiyor. Her ay yenilenen atölyelere katılım sağlayabilirsiniz.

https://cocoon.ist/etkinlikler/

cocoon

Cocoon, Pazartesi dışında her gün 11:00 ile 19:00 arasında açıktır. Tatil günlerinizde randevu alarak yerinizi ayırtabilirsiniz.

Şimdiden iyi oyunlaaaar!

cocoon

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*