Kardan Adam Yapıyoruuuz!

Merhaba Can kardeşlerim. Bu ay birlikte kardan adam yapalım mı? Ne çok özledik kar oynamayı, karın yağışını izlemeyi değil mi? İnşaAllah Rabbim bu yıl güzel kar yağdırır, bu özlemimizi giderir duasıyla etkinliğimize başlıyoruz.

Malzemeler

  • 2 adet led mum
  • CD kalemi
  • Sıcak silikon tabancası
  • Siyah/kırmızı simli eva sünger
  • Simli kırmızı şönil
  • 2 adet kırmızı ponpon

 

1) Pilli led mumları masamıza alıyoruz.

2) Cd kalemi ile yuvarlak şeklinde iki göz bir ağız çiziyoruz.

3) Yapışkanlı simli siyah evayı şapka şeklinde kesiyoruz. Led mumun üst kısmına yapıştırıyoruz. Ben sağlam olması için sıcak silikonla da sabitledim. Şapkanın şeridini kırmızı simli evadan kesip yapıştırıyoruz. Simli şönili de atkı olarak boyun kısmına yapıştırıyoruz.

4) Diğer kardan adamı da ponpon kulaklıklı yapalım. Kırmızı şönili kulaklık ebatında kesip sıcak silikon ile yapıştırıyoruz. Kırmızı ponponları da uçlarına sabitliyoruz. Kardan adamın soğuktan kulakları üşümesin.:)

5) Kırmızı ince kurdelaları bir yere asabilecek boyutta kesip uçlarını çapraz şekilde yapıştırıyoruz. Daha sonra led mumun arka kısmına sabitliyoruz.

Artık dolap kulplarınıza, kapı kollarınıza, duvar çivilerinize, hatta camlarınıza bile ( bir bant ile ) asabilirsiniz. Nasıl tatlı oldular değil mi? 🙂 Bir dahaki aya kadar mutlu ve merakta kalın dostlarım…

Arkadaşlar siz de yaptığınız faaliyetlerin fotoğraflarını çekip bize gönderin, yayınlayalım.

E-Mail: cankardeseditor@gmail.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*