Okuluma Kavuştum!

Sevgili arkadaşlar,

Uzun zamandır okulun açılmasını bekliyordum. Arkadaşlarımı iki gün de olsa okula gidebilecek olmam beni çok sevindirdi.

Pazartesi ve Salı okula gidebileceğim. Pazar akşam okul çantamı heyecanla hazırladım ve o gece gözüme uyku girmedi. Sanırım çok az uyudum ama çok da erken uyandım. Uyandığımda okul saatine tam üç saat vardı. Bu sene öğretmenimiz değişti ve ben buna çok üzülmüştüm.

Şimdi ilk kez yeni gelen öğretmenimle yüz yüze görüşüp Şimdi tanışmış oldum. Yeni öğretmenimi de sevdim. Arkadaşlarımı yeniden görebildiğim için çok mutluyum. İki gün o kadar az geldi ki, şimdi tam beş gün okula gitmeyi iple çekeceğim. Halbuki önceden, yani beş gün okul, iki gün tatil yaptığımız günler, hiç unutmuyorum aynen şöyle demiştim: “Ya her gün okul çok yorucu, iki gün tatil çok az. Keşke iki gün okul, beş gün tatil olsaydı” dedim ve şimdi öyle oldu. O an bunu dediğim için şimdi çok pişmanım. Demek ki, söylediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.

Sıralarda tek oturuyoruz, maskelerimizi hiç çıkarmıyoruz. Teneffüslerde okul bahçesinde dolaşıyoruz. Kantini de çok özledim ama tedbir için kantin kapalı. Her şeye rağmen okuluma kavuştuğum için çok mutluyum.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*