Merhaba Temmuz! – 2021/07

temmuz

Temmuz ayına merhaba!

Sevgili Can Kardeş’ler;

Karnelerinizle birlikte yaz tatiline merhaba dedik. Bu tatilde ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz; Tabii ki, Can Kardeş derginizi elinizden bırakamayacaksınız.

Yanı sıra; Can Kardeş Çocuk Yayınlarını da sıkı takip ettiğinizi biliyorum. Yeni çıkan Harika Değerler Eğitimi Serisi raflarınızı süsleyecek. Değerli eğitimci yazar Hayrunnisa Şen’in titizlikle hazırladığı 10 kitaplık değerler eğitimi setini okurken hayatınıza çok şey katacağına inanıyorum.

Yine Can Kardeş kitaplığında dergimizin yazarlarından İsmail Tezer’in “Arif’in Dünyası, İman Hikayeleri” kitapları yeniden basıldı. Titizlikle hazırlanan bu yeni basımı, yeni okurlarını bekliyor. Ayrıca Mahsun, Vız Vız Arı ve boyama setleri gibi çizgilerle değerler eğitimi kitaplarımız tatilde başucu eserleriniz olacaktır.

İndirimli şekilde Can Kardeş Çocuk Yayınları kitaplarını sipariş etmek için tıkla!

Can Kardeş okurları ayrıcalıklı okurdur, Çünkü, Can Kardeş takipçileri düzenli kitap ve dergi okur. Bu bakımdan tatili okuyarak değerlendireceğinizi biliyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, tebrik ediyorum. Gözleriniz
inci gibi parlasın.

Temmuz sayımızı almak için abone olun!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*