Bizden Haberler (40. TÜYAP Kitap Fuarı) (2023/12)

kitap fuarı

Can Kardeş Yayın Yönetmeni Kadıoğlu: “Dijital medyaya karşı kitap fuarları çok özel”

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 1000’i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla son buldu.

Bu sene 40.yılını kutlayan ve düzenlediği ilk yıldan bu yana çok sayıda kültür etkinliklerine ev sahipliği yapan Uluslararası Kitap Fuarı 2023 yılında da kitapseverlerle buluştu.

Bu yıl Yeni Asya Neşriyat ile birlikte Can Kardeş Dergisi ve çocuk yayınları da okurlarla buluşarak sohbet etme imkanı buldu. 43 yıldır okurları- na hizmet veren Can Kardeş dergisinin eski yazarlarından İslam Yaşar ve Genel Yayın Yönetmeni Demirhan Kadıoğlu, eserlerini imzalayarak okurlarla sohbet etme imkanı buldu. Yazar Yaşar, her daim bu tür organizasyonların içinde yer almamız gerektiğine işaret ederek, “Bir sonraki nesile aktaracağımız çok şeyler var. Bunlardan biri de heyecan. Heyecan olmazsa, aksiyon olmaz. Aksiyonla birlikte hizmet gelir. İşte biz bu vesileyle buradayız.” dedi.

kitap fuarı

Can Kardeş Yayın yönetmeni Kadıoğlu, “Dijital medyaya karşı kitap fuarlarının yeri çok özel. Buna rağmen fuarlara ilgi varsa, bu kitap ve dergiyi duyulan özlemin bir yansımasıdır bana göre. İnternet fenomenlerin çığlık çığlığa karşılandığı bu salonda, hani fenomenler nerede? Dolayısıyla neşriyat hizmetinde var olan ve sessiz sedasız hizmetini yürütenlere karşı okurlarımız çok vefalı. Halen dergimizi alıyorlar ve çocuk yayınlarımızı takip ediyorlar.”

** *

Kitapseverlerin her yıl merakla beklediği 40. Uluslararası İstanbul Ki- tap Fuarı TÜYAP Kitap Fuarı 5 Kasım Pazar günü sona erdi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 28 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 1000 ‘i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla yüzlerce yaza- rı İstanbul ve çevre kentlerden oku- yucularla buluşturacak. Bu sene 40. yılını kutlayacak olan ve düzenlendiği ilk yıldan bu yana çok sayıda kültür etkinliklerine ev sahipliği yapan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2023 yılında da kitapseverler ile buluşmak için gün sayıyor.

kitap fuarı

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel sembol şeair-i islam kat'ı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*