Anne-Çocuk Merkezi ile tanışın! (FANÇO)

FANÇO

Merhaba sevgili okuyucu, bu ay size doya doya oyun oynanan ve kitaplarla çevrili olan Fatih Anne ve Çocuk Merkezi (FANÇO)’ni tanıtmak istiyorum. Yakın zamanda kapılarını tüm çocuklara açan FANÇO, haftanın belli günleri etkinlikler düzenliyor.

Çocuk Kütüphanesi hizmetinizde!

Yaklaşık 1600 metrekarelik alanda bahçesinde kum havuzu, hobi bahçesi, arkeoloji havuzu, açık satranç alanı ve yeşil alanlarıyla birlikte hizmet veren FANÇO, çocuklara yeni oyun arkadaşları kazandırıyor. 300 metrekarelik alanda. Ayrıca çocuk kütüphanesi de bulunan FANÇO, 50 çocuğa hizmet veriyor. İçinde Hacivat ve Karagöz köşesi, masal köşesi, bilim köşesi, heceleme duvarı, zaman duvarı, sinema köşesi, müzik köşesi gibi atölye çalışmalarının yapılacağı özel alanlar da yer alıyor. Anne ve çocukların birlikte eğlenceli ve eğitici vakit geçirebilmelerine imkân sağlayacak olan FANÇO’nun bir şubesi de Silivrikapı Mahallesi’nde hizmete açıldı.

FANÇO

Minik şefler mutfakta!

Anne ve Çocuk Merkezi’nde 4-10 yaş arası çocuklara, Pazar hariç haftanın her günü eğitim programları düzenleniyor. Kitap okuma ve ders çalışma etkinliklerinin yapıldığı bu seanslarda, beden perküsyonu, ritim çalışmaları, hikaye ve masal saati, akıl ve zeka oyunları, renk partisi, patlamış mısır partisi, Minik şefler mutfak atölyesi, kukla tasarım atölyesi ve çeşitli sanat dersleri veriliyor. Siz de güzel vakitler geçirmek istiyorsanız, bu faaliyetlere katılabilirsiniz.

Etkinlik takvimi için tıklayın!

işrak resfebe

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*