Tatilde hem dinlenelim hem öğrenelim (2023/06)

ne haber

Eğitim öğretim döneminin sonuna geliyoruz. Karnelerinizi aldıktan sonra tatil dönemi başlıyor. Bu süreci hem dinlenerek hem öğrenerek dolu dolu geçirmeye ne dersiniz?

Çocuklar için sayısız etkinlik ve faaliyetler var. Bu ay size Miniatürk’te çocuklar için yapılan etkinlikleri anlatacağım.

tatil

Türkiye’nin her yerini gezmiş gibi

Antik Çağ’dan Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı’ya kadar bu topraklarda hüküm sürmüş ve iz bırakmış her medeniyetin kültüründen bugüne kalan zengin mimari mirası bir araya getiren Haliç’teki Miniatürk, masalsı bir yolculuğa çıkmak isteyen çocukları bekliyor. Türkiye’deki önemli olan tarihi eserlere ev sahipliği yapıyor. Buralardaki minyatür yapıları görerek sanki ülkemizdeki tüm şehirleri gezmiş gibi olabilirsin. Bu gizemli yolculuk çok keyifli oluyor.

Ayrıca Miniatürk’te çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler de var. Miniatürk giriş bileti alanlara etkinlikler ücretsizdir.

tatil

Sayısız etkinliğe katılabilirsin

Yapay Zeka ile Drama, Süper Kah- raman Tasarım Atölyesi, Cebimdeki Sanat (Fotoğraf), Buble Show, Doğaçlama Kukla Show, Unicorn Tasarım Atölyesi, Yarış Benimle, Clown Gösterisi, Zumba Kids, Sevimli Balık Yapımı Atölyesi, Kuleden Kaçış Mimarlık, Beden Perküsyon, Gel Düş Kuralım, Kuğu Tasarım Atölyesi, Robotik Kodlama Öğrenelim, Kukla Gösterisi, Lale Baskı Atölyesi, Anne Çocuk Yarışıyor, Canım Annem Çerçeve Atölyesi, Parmak İzi Ağacı Masalı, Tabaktan Kedi Tasarım Atölyesi, Parlamayan Yıldızlar Takımı, Balondan Baykuş Yapımı Atölyesi, Yapay Zeka ile Drama, Flamingo Tasarım Atölyesi gibi sayısız faaliyet ve eğitimler veriliyor. Her ay güncellenen faaliyet takvimine bakarak siz de istediğiniz etkinliğe katılabilirsiniz. Bol eğlendiğiniz ve öğrendiğiniz bir tatil olması temennisiyle. İyi tatiller.

tatil

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel sembol şeair-i islam kat'ı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*