Atölyelerimizle Kabiliyet Keşfi!

Can Kardeş Dergimiz bir okul gibi.. Her bir sayfasında ayrı ayrı kıymetli mi kıymetli bilgiler, bulmacalar, hikayeler, oyunlar, çizgi romanlar… ve daha niceleri her ay senin için düzenleniyor. Bütün bunları dergimiz sayfalarından online atölyelere taşıyacağımız haberini ise daha önce vermiştik. Uzun bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz bu atölyelerin ilk adımını 25 Temmuz’da attık. Sosyal medya hesabımız üzerinden yaptığımız canlı yayını İzmit Online ders Genç ekibi ile ortak düzenledik. Canlı olarak gerçekleştirdiğimiz atölyemizde neler yaptık neler..

Atölyemizi Can Kardeş Dergisi Yayın Koordinatörümüz Demirhan Kadıoğlu’nun rehberliğinde gerçekleştirdik. Bir çoğumuz çizim yapmaya kabiliyeti olmadığını zannederdi değil mi? Çizdiğimiz basit bir çemberden neler neler yapabileceğimizi atölyemiz sırasında fark ettik. Çizdiğimiz tek bir çemberden hem balık hem köpek hem insan figürleri oluşturmayı başardık. Hatta sevimli bir dede bile çizdik. Üstelik bir katılımcımız çizdiği dedeyi gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular ağabeye benzetti.

Sence de bir çemberden, kocaman bir sıfırdan, bu kadar çok resim hayal edip çizebilmek Allah’ın bir şeyi her şey ve her şeyi bir şey yapabilmesinin insandaki göstergesi değil mi? Atölyemiz sayesinde bir çoğumuz Allah’ın verdiği çizim kabiliyetini keşfetti ve nerede daha verimli kullanabileceğini öğrenmiş oldu. Daha ne olsun?

Farklı ülkelerden, farklı şehirlerden bir çok okuyucumuzla bir araya gelmek bizi çok mutlu etti. Üstelik öyle güzel fikirler sundunuz ki; Bediüzzamanı çizelim, uğur böceği çizelim, dede çizelim, düğmelerini unutmayalım ve daha neler neler… Herkes, Demirhan Kadıoğlu’nun gösterdiği tekniklerle çizimlerini özenle yaparken bizler, siz ” Geleceğin Yazar ve Çizerlerini” hayretle alkışladık. Arkamızdan gelen sizlere bayrağı teslim etmenin heyecanını şimdiden hissediyoruz. Geleceğin komik karikatüristleri, çok okuyan yazarları, dikkatli editörleri ve çalışkan yayın koordinatörleri hızla geliyor… Maşallah.

 Bize çizimlerini gönderen kardeşlerimizin çalışmalarını etkinlik sonrasında sosyal medya hesabımızda ve şimdi de “Genç Yazar Çizerler” sayfamızda görebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızı hiç duymadınız mı? Bizden haberler almak ve dergimizdeki içerikleri görmek istiyorsanız, sizi her zaman bekliyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı sayfa sonunda bulabilirsiniz.

Yayın sonrasında bize bir çok mesaj gönderdiniz. “Yayını kaçırdık, lütfen tekrarı olsun , harika bir yayındı, Allah razı olsun…” gibi mesajlarınız bizi çok mutlu etti. Yayınımızı izleyen, destek olan herkese teşekkür ederiz. Kaçıran kardeşlerimiz ise üzülmesin, atölyelerimiz tüm hızıyla, kaldığı yerden devam edecek inşallah. Tekrar görüşmek üzere takipte kalın, Allah’a emanet olun.

İzmit Online Çocuk Dersleri Ekibi

 

İnternet sitemiz: www.cankardes.com

Sosyal medya hesaplarımız:

Instagram: @cankardesdergi

Facebook: @cankardes

Twitter: @cankardesdergi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*