Duygusal hafıza ile İngilizce öğreniyorum! – 2022/09

Nihayet Eylül geldi arkadaşlar. Okullar açılacak. Öğrenciler okullarına, arkadaşlarına kavuşacak. Eminim siz de arkadaşlarınızı, öğretmenlerinizi çok özlemişsinizdir.

Yaz tatili bittiğine göre artık daha fazla öğrenmeye vakit ayırabiliriz. Her ders kendi alanına göre önemlidir. Ancak yabancı dil, hayatımızın ileri kısımlarında da bize katkı sağlayacak. Bu yüzden şimdiden ne kadar geliştirebilirsek o kadar iyi. Şimdi size İngilizce gibi birçok dili eğlenerek oyun ile öğrenme imkânı tanıyan bir uygulamadan bahsedeceğim.

ŞAŞIRTICI BİR KOLAYLIK

Sizler için tasarlanan, yabancı dilde kelime öğretme amaçlı birbirinden farklı oyunların olduğu güvenli ve reklamsız bir uygulama var… Şu an için İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almanca dilleri mevcut ve yakın zamanda Arapça başta olmak üzere birçok dilde olacak. Her ay ilave 10 oyun ile toplam 50 farklı oyun planlanıyor.

Sanal öğrenim yolunun materyalleri, İngilizceyi şaşırtıcı bir kolaylıkla öğrenmenizi sağlıyor. Oyunlar ve animasyonlar ile tamamen doğal bir şekilde iletişim kurmaya odaklı…

3-6 YAŞ ARASINDA ÇOCUKLAR İÇİN

3 ila 6 yaş arasındaki okul öncesi çocuklar için de bu materyaller iyi düşünülmüş bir dizi görsel ve işitsel ürünlerden ibaret. Öyle ki, bu uygulama ile yabancı kelimeleri mutlu ve doğal bir şekilde hemen öğrenmek mümkün. Ayrıca, denenmiş ve güvenilir eğitici oyunlar seti de çok yakında. Çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayan bu güzel çalışmaya siz de katılabilirsiniz.

Dergimize abone olmak için tıklayın!

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*