Merhaba Ocak! (2023/01)

merhaba ocak şubat mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ARALIK

Sevgili arkadaşlar;

Yeni yıla yepyeni bir dergi ve yeni duayla giriyoruz.

Yeni yıl, yepyeni yılın başlangıcı olabilir. Yeni arkadaşlıklar, yeni projeler, yeni kitaplar. Yeni dergi, aynı zamanda yeni dua demektir. Can Kardeş Yayın Ekibi bin bir zahmetle bu dergiyi sizler için hazırlayarak bir nevi fiili duayı gerçekleştirme çabasında. İnşallah sizler de elinize aldığınız derginizi anlayarak ve okuyarak istifade eder ve kavli duayı gerçekleştirmiş olursunuz.

Dergimizin sevilen karakteri Arif, yeni yıla annesiyle birlikte girerken yeni düşüncelerini paylaşıyor. Annesiyle birlikte ettiği duayı biz de tekrar edelim olmaz mı? İsmail Tezer ağabeyimizin kalemine kuvvet.

Berfin Karakoyun ablamız hepimiz için yeni sayımızda yeni bir takvim hazırladı. Alın duvarınıza asın. Gün gün programınızı ve bir yıllık planınızı yapın olmaz mı?

Dünya Kuş Günü (5 Ocak) münasebetiyle İrem Özdemir ablamız, Katip Kuşu, daha doğrusu milletler arası deyimiyle Sekreter Kuşunun özelliklerini ve bilinmeyeni sizler için yazdı. Yine aynı günü hatırlatmak için Uçan Çocuk kuşlarla özel bir toplantı gerçekleştiriyor.

Kübra Örnek Korkmaz ablamız ise Görme Engelliler Alfabesi günü (4 Ocak) için nefis bir röportaj hazırladı. Her satırında ders barındıran bu ilginç söyleşiyi mutlaka okuyun.

Mehtap Yükselten ablamızın hikayesine bayılacaksınız; Bilim Kurgu Günü (17 Ocak) için, nefis bir bilim-kurgu öyküsü hazırladı. Mutlaka okuyun.

Çizgi sayfalarımız okunmayı bekliyor tabii ki; Çizgilerle Kıssalar, Gönüllü Dostlarımız Hayvanlar, Bilmece/ Bulmaca… Bu kış hastalıkların yoğun olduğu bir mevsim olduğu için Vız Vız Arı’da hastalanıp yatağa düşüyor. Bir geçmiş olsun dersiniz artık.

Masal, Mikrofon Sende, Origami, Genç Yazar ve Çizerler sizleri bekliyor.

Haydi kalın sağlıcakla. Gözleriniz inci gibi parlasın. Allah’a emanet olun.

Ocak sayımızı kaçırmayın!

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel sembol şeair-i islam

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*