Legolarla üretmeye hazır mısınız?

lego

Eskilerden günümüze kadar gelen legolar, çocukların dünyasında ayrı bir yere sahip. Öyle ki zaman zaman yetişkinlerin bile oynarken keyif aldıklarını görüyoruz. Legolar, üretim kabiliyetini artıran eğitici oyuncaklar arasında. Dijital oyunların yerine de geçebilecek, çok güzel alternatif. Bu oyuncakların büyük dünyasını görmek isterseniz Legoland’ı ziyaret edebilirsiniz.

KENDİ ESERİNİ TASARLA

Çocukların güzel zaman geçirebildiği, eğlenirken öğrendiği ve ürettiği LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, Forum İstanbul AVM’de yer alıyor. Merkezin içindeki Miniland’da Ayasofya, Galata Kulesi, Boğaz Köprüsü gibi İstanbul ve tüm dünya genelindeki ünlü yapıların lego tasarımları sergileniyor.

Ziyaret saatlerini hatırlatalım; saat 10:00-20:00 arası ve son giriş saati ise 18:15.

lego

AKVARYUMDA 15 BİN DENİZ CANLISI VAR

Gitmişken SEA LİFE İstanbul’da akvaryuma da uğrayabilirsiniz. Akvaryumda, 6 milyon m3 su, 500 farklı tür, 15.000’den fazla deniz canlısı var. Tematik Alanları; Köpekbalığı Krallığı, Kaplumbağa Hastanesi, Denizanası Topluluğu, Okyanus Tüneli, Resim Akvaryum, Yağmur Ormanları, Kaya Havuzları. SEA LIFE İstanbul’un 83 metrelik Avrupa’nın en uzun okyanus tünelinde gezerken bir cam mesafesi uzağında bulunan Türkiye’nin en geniş köpekbalığı ailesini ve 15 binden fazla deniz canlısını izlemek mümkün. Ayrıca akvaryumda yaşayan köpekbalıkları ve vatozların dalgıçlar tarafından elle beslenişi ziyaretçiye ancak belgesellerde şahit olacakları unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Köpekbalıkları, Salı ve Cumartesi günleri saat 15.30’da, vatozlar ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat

14.30’da uzman dalgıçların ellerinden besleniyor. Su altının heyecan verici dünyasını keşfetmek isteyenler ziyaret edebilir.

Dergimize abone olmak için tıklayın!

işrak resfebe sel

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*