Çocuklar için online etkinlikler

online etkinlik

Küresel salgın sebebiyle hareket alanımız ne kadar kısıtlansa da, çocuklara yönelik sosyal etkinlikler online olarak devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin organizatörlüğünde, kültür.istanbul sitesinde çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli etkinlikler var. Siz de ders çalışmalarınızdan kalan vakitlerinizi, hem eğlenceli hem öğretici bu etkinliklere katılarak dolu dolu geçirebilirsiniz. İşte birkaçını paylaşıyorum.

Çocuk Saati

İBB Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini sanatseverlere mart ayında da online olarak ulaştırmaya devam ediyor. Sanatseverleri, oyunculuk üzerine atölye programları, çocuklar için özel programlar, hazırlıkları devam eden oyunlarımızın provaları, İstanbul’un kültür sanat hayatına yön veren usta isimlerle söyleşiler, uzun süre kapalı gişe sahnelenmiş oyunların tekrar gösterimleri gibi pek çok etkinlik bekliyor. Çocuk Saati’nde birçok farklı etkinlik çocukları bekliyor. Profesör Malumatfuruş’la Denenmemiş Deneyler, Karagöz Hacivat, Kukla Yapımı ve Hikâye Zamanı programları çocuklarla buluşuyor. Etkinliği Şehir Tiyatroları Youtube hesabından izleyebilirsiniz.

Etkinlik linki için tıklayın

Children’s Museum of South Dakota- Atölye

Children’s Museum of South Dakota bir müzeden çok, çocukların sadece kendileri için tasarlanmış bir ortamda oyun yoluyla öğrendiği ve keşfettiği bir yer. Çocuklara hayal güçlerini genişletmeleri için ilham vererek yenilikçi düşünmeye teşvik eden aktivitelere buradaki videolardan erişebilirsiniz.

Dış bağlantı linki için tıklayın

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*