Rengârenk kalem süsü yapalım mı?

Merhaba Sevgili Can Kardeşlerim; nasılsınız? Bu ay kalemlerimize eva süngerden rengârenk kalem süsleri yapalım mı? Haydi, o zaman başlayalım!

Malzemeler
Renkli eva süngerler
Kalem
Makas
Sıcak silikon
Oynar gözler
Simli ponponlar

1) Rengârenk eva süngerlerimizi masamıza alıyoruz. Kalem ve makasımızı da hazırlıyoruz.

2) Yeşil evaya kalemle araba resmi çizip kesiyoruz. Fotoğraftaki gibi sarı renk far kesip yapıştırıyoruz. Beyaz eva süngere iki tane yarım ay çizip kesiyor ve camlarını yapıştırıyoruz. İkişer adet kırmızı ve daha ufak ikişer tane de lila yuvarlak kesiyoruz. Arabamızın tekerleğini yapıştırıyoruz.

3) Aynı fotoğraftaki gibi ayrı dikdörtgen bir evayı kalem üstüne takılacak şekilde yuvarlayıp silikonla yapıştırıyoruz. Araba kalem süsümüz hazır!

4) Bir şişe kapağı ile sarı renk eva süngere yuvarlak çizip kesiyoruz. Bunu turuncu renk eva süngere yapıştırıp çevresine resimdeki gibi güneş ışınları çizip kesiyoruz. Sıcak silikonla oynar gözleri yapıştırıp kalem ile ağzını ve hafif pembe yanaklarını yapıyoruz. Yine evadan arkasına kaleme takacağımız kısmını yapıyoruz.

5) Kırmızı renk eva süngere kalp çiziyor ve kesiyoruz. Ortasına simli ponpon yapıştırıp arkasını üçüncü aşamadaki gibi hazırlıyoruz.

6) Birlikte üç ayrı kalem süsü yaptık. Bu çeşitleri dilediğinizce çoğaltabilirsiniz. Rengârenk ve neşeli kalemleriniz bol olsun! 😉

Arkadaşlar siz de yaptığınız faaliyetlerin fotoğraflarını çekip bize gönderin, yayınlayalım.

E-Mail: cankardeseditor@gmail.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*