Bizden Haberler

Eyüp Can Kardeş’ler sertifikasını aldı

Eyüp Sultanlı Can Kardeş’ler okuma programı düzenleyerek sertifikalarını Yayın Koordinatörümüz Demirhan Kadıoğlu ağabeyin elinden aldılar.
Kadıoğlu, gençlerle yaptığı söyleşi sonrası, onlara; “İstikbalin büyükleri olarak, bu sertifikaları evinizin en seçkin köşenize koyun. İleride bu
günlerden iftiharla bahsedeceksiniz” dedi. Eyüp Can Kardeş okurları, söyleşi sonrası, bir skeç sergiledi. Skeçte bir gencin camiye nasıl alıştırıldığını anlatan konuyu başarıyla canlandıran gençler, izleyenlerce tebrik edildi. Kadıoğlu, okumayı evlerde kendi başlarına yapmaları gerektiğini de hatırlatarak, “Bunu alışkanlık haline getirin. Günde en az bir saatinizi kendinize ayırın” diyerek gençlere plaketlerini teslim etti.

CNR’de Can Kardeş rüzgârı

Geçen ay gerçekleşen CNR 5. Uluslararası Kitap Fuarı dolu dolu geçti. Can Kardeş Dergisi ve Yayınları olarak CNR’de tam kadro yer alan Can Kardeş ekibi, okurlarla ilgilenerek yeni çıkan kitapları takdim etti. Yeni çıkan 5 kitaplık Vız Vız Arı Serisi, özellikle çocuk yaştaki okurların dikkatini çekti ve Demirhan ağabeyleri ile sohbet ederek kitaplarını aldılar. Sohbetin ardından okurların karikatürünü çizen Kadıoğlu, bize verdiği söyleşide şöyle dedi:
“Çocuk kitapla güzel, onların yüzündeki tebessüme sebep olmak bizim için tarif edilemez bir duygu oluyor. Daha fazla kitap fuarları olmalı ve çocuklar bu kitaplardan mahrum kalmamalı.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*