Haydi, Şehir İnşa Edelim!

Merhaba Sevgili Can Kardeşlerim. Nasılsınız? Benimle şehir inşa etmeye var mısınız? Öncelikle yapmamız gereken malzemeleri kırtasiyelerden temin etmek.

1) Haydi başlayalım: Bismillah! Odamızdaki halıyı yerden kaldırıyoruz. Renkli bantlarımızı da önümüze alıp bir kâğıda odanın şekline göre projemizi çiziyoruz.

2) Kâğıttaki projeye bakarak yapımına otoparktan başlıyoruz. Siyah elektrik bandıyla sınırları çiziyoruz ve mavi simli bantla bölümlere
ayırıyoruz.

3) Projemizde yol sınırlarını siyah elektrik bandıyla yaparken, binaların sınırını mavi ve gri simli bantlarla belirliyoruz.

4) Siyah keçeli kalem ile şerit çizgilerimizi yapıyoruz. (Bu kalemle yapmamızın sebebi silindiğinde parkeden kolay temizlenir olması.)

5) Renkli küplerimizi apartman/ şirket binası / market / okul / hastane / taksi durağı diye düşünerek yerleştiriyoruz.

Son olarak arabalarımızı da yerleştirdik mi işte yeni şehrimiz hazır! Minik insan figürleriniz varsa onları da şehre yerleştirirseniz daha güzel olur.
Şu okulun köşesinde taksi bekleyen teyzeyi siz de görüyor musunuz? Haydi ona bir taksi çağıralım ve oyuna başlayalım! Oynamanın tadına
doyamayacağız! Biliyor musunuz? Oyun bittikten sonra araba ve küpleri yerden alarak üzerine halı serebilir, oynayacağımız zaman halıyı yeniden kaldırabiliriz. İyi eğlenceler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*