Tatil Deyince Benim Aklımaaa…

Tatil denince, benim aklıma köyüm gelir. Ninem, dedem, atalarım gelir. Nefis manzara gelir.

Sevgili arkadaşlar, bu sayıda size “Tatil deyince aklınıza ne geliyor?” diye sorduk.

Hepiniz ne güzel cevap verdiniz. Mikrofon sizde, bakalım neler söylemişsiniz?

Zehra Şele: “Tatil deyince aklıma otel, havuz , su kaydırağı, yayla ve gezmek geliyor. Tatilimi İstanbul’da geçirmek isterim. Çünkü çok harika tarihi eserler ve gezilecek yerler var.

Esma Zülal Eker: “Tatil deyince aklıma deniz, otel, uyku geliyor. Tatilimi yaylada geçirmek isterim. Çünkü ormanda oyun oynamak çok güzel.”

Sümeyye Avcı: “Tatil deyince gönlümce eğlenmek, yaylaya gitmek, toprak ve çamurla şekil yapmak, denize gitmek geliyor aklıma.”

Meleknaz Yapıcı: “Gezmek, akrabalarıma gitmek, özellikle de Haticenur ablama gitmek… Çünkü onu çok seviyorum. Kitap okuyorum, ödev yapıyorum, sınırsızca oynuyorum.”

Elifsu Çelikbağ: “Tatil deyince aklıma gezdiğim şehirler geliyor. Isparta lavanta köyü, Karadeniz, Pamukkale travertenleri, antik kent ve birçok gezdiğim şehirler… Türkiye’deki tüm şehirleri gezip görmek ve yurtdışındaki farklı ülkeleri görmek isterim. Çünkü oraları çok merak ediyorum.”

Elif Öztürk: “Tatil deyince dinlenmek, ailemle birlikte vakit geçirmek, köyümüze gidip, ırmakta yüzmek, kumdan kaleler yapmak geliyor.”

Hazırlayan: Berfin Karakoyun

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*