Hayata tersten bakmaya hazır mısınnnn?

Tepetaklak Ev’i sizin için gezdik…

Tepetaklak Ev’den sevgiler

Okulların kapanmasıyla birlikte, sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel bir yaz sizleri bekliyor. Bu zamanı gezerek, okuyarak, çalışarak
dolu dolu geçirebilirsiniz. Biz gezilecekler listesine Tepetaklak Ev’den başladık. Çocuklar için düşünülmüş, büyüklerin de bir hayli ilgisini çeken ters bir ev… Evet, Tepetaklak Ev İstanbul’da ilgililerini bekliyor. Ne dersiniz, hayata biraz da tersten bakmaya?

Hayata biraz da tersten bakalım

Maslak’ta gökyüzüne uzanan dev binaların arasında tepetaklak olmuş minik bir ev. Görenlerin bir daha dönüp baktığı evin tavanı, ayaklarınızın altında kalıyor. İçeri girip düz bakmak elde değil. 2+1 olan ev, her ne kadar 75 metrekarelik olsa da, dekorasyon ürünleri ihmal edilmemiş. Tablolar, abajurlar, çiçekler, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Beyaz eşyalar, mobilyalar, gerçek halleriyle sağlam bir şekilde monte edilmiş. Ters olan eşyaları istesek de kullanamıyoruz. Yemek masasındaki yemekleri yemek, lavaboda el yıkamak, yatakta yatmaya çalışmak imkansız olsa da, çabalamak ayrı bir keyif veriyor.

Ters olmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı

Ankara ve Antalya’dan sonra İstanbul’a da açılan Tepetaklak Ev’e Can Kardeş okurlarıyla birlikte gittik. Keyifli dakikalar geçirdiğimiz evde ilginç kareler yakaladık. Minikler, ters fotoğraflarını görünce kahkahalara boğuldu, “Bunlar nasıl ters durabiliyor?” diye meraklı sorulara başladılar. Eşyalar, her ne kadar yer çekimine meydan okumuş gibi görünse de, aslında onların ilgi çekmek için yapıldığını, tek tek sağlam bir şekilde monte edildiğini anlattık. Sonra da “Evet baya ilgi çekiyor, ters olmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı” diyerek gülümsediler. Evet, aslında çocuklar için düşünülen bu proje, gençlerin hatta yaşlıların da ilgisini çekiyor. Yani siz de ailecek gidip, evin her köşesinde farklı pozlar çekilebilirsiniz. Bu ev gibi tepetaklak gözükmek istiyorsanız, çektiğiniz fotoğrafları 180 derece çevirmeyi unutmayın. Fotoğraf arşivini renklendirmek isteyenlerin bir an önce görmesini tavsiye ederim.

KÜBRA ÖRNEK

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*