Merhaba

Can Kardeş’im;
Dergimizin önce okuyucusuydum, sonra çalışanı… Şimdi de Yayın Yönetmeni olarak hizmet veriyorum.
İlk çalışmaya başladığım dönemde bu dergide İbrahim Özdabak, Şaban Döğen, Mustafa Döküler ve Abdullah Eraçıkbaş gibi ağabeylerimiz görev alıyordu. Haftalık çıkan Can Kardeş’e ne çok emekleri oldu bu ağabeylerimizin. Sonra aylık dergi olarak hizmet vermeye başladık.
Can Kardeş’e katkıda bulunan diğer yazar ve çizerler bu gün birçok dergi, gazete ve basının çeşitli sektörlerinde yazıyor ve çiziyorlar.
Bir dönem yayın kurulu listemize baktığımızda kimler gelmiş, kimler geçmiş demekten kendimi alamıyorum:
-Nursena Yıldız, Ayşegül Güreldi, Ayşenur Ege, Fatma Beyza Tütüncüoğlu, Fatma Yılmaz, Meryem Tortuk ve Mervenur Biçer.
Genç Yazar Çizerler sayfasında bugün amatörce çizimleri bulunan kardeşlerimizin, yarın bu dergide profesyonel olarak kalem oynatacağından kimsenin şüphesi olmasın.
Öyle ya, sayfaları açın bakın, hep genç kalemler göreceksiniz:
Editörümüz İrem Demir, Hikâye yazarımız Mehtap Yükselten, Bilim Teknik yazarımız Tuğba Karakurt, Muhabirimiz Kübra Örnek’ten tutun, hem yazar hem çizerimiz; Berfin Karakoyun, Ayşenur Özer ve Mihriban Sezer gibi kalemlerimiz sıfırdan başlayarak bu sayfalarda emeği geçen taze kalemler.
351’inci sayıya ulaşmamızda emeği geçen tüm değerli kalem ustalarına bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunarken, Rahmet-i Rahmana yolcu ettiğimiz usta çizerlerimizden; Refet Kartal ve Vehip Sinan… Değerli hocamız Şaban Döğen ve Meryem Tortuk kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz.
Unutma ki, Can Kardeş Dergisi, çocuk yayıncılığında hem öncü olarak yayın hayatına devam edecek, hem de deniz feneri gibi görev ve sorumluluğunu üstlenmeye devam edecektir.
Gözündeki nur hiç sönmesin, Allah’a emanet ol.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*