Merhaba

Sevgili Can ve Canan kardeş;
Bu ayki dosyamızda, meyve ve sebzelerimizin önemine işaret etmeye çalıştık.
Fıtrî besin kaynaklarımız tüketiminde neredeyse uzaklaştık.
Günlük yeme ihtiyacını artık abur-cuburlar dolduruyoruz. Hatta öyle ki, soframızı bile abur-cubur kültürü işgal etti.
Yeterli ve dengeli beslenme için vücudumuzun ihtiyacı olan fıtrî besin kaynaklarımızı tüketmenin zamanı geldi de geçiyor bile.
Renkli Düşünceler sayfamızda bu konuya yer ayırdık. Eğer besin kaynaklarımızı düzgün tüketemezsek, bize verilmiş olan bu nimete karşı şükürsüzlük etmiş olabiliriz deniyor. Zira, bize verilmiş besin kaynakları tamamen ilahi bir ikramdır.
Mehtap Y. Yükselten’in kaleminden de benzer bir hikâye okuyacağız. Kış hastalıklarına karşı bakalım hangi sebze iyi geliyormuş, merak ettiysen hemen sayfalarımızı karıştırabilirsin.
Çizgi karakterlerimiz Uçan Çocuk da süper gücüne rağmen hasta olmuş ve o da bakalım hangi özel karışımla kendine geliyor, birlikte okuyalım.
Bilim-Teknik sayfamızda, elektrikli balıkların gizemli dünyası kaleme alınırken, haber sayfamız “Ne haber” de muhabirimiz Kübra Örnek, kedilerin bakım servisi olan Kediversite’yi ziyaret etmiş. Biliyorsunuz 17 Şubat Kediler Günü…
Arif’in Dünyası’nda da İsmail Tezer Ağabeyimiz kedilerin dünyasına bir göz atmış ve “mırmır”ların sırrını bize açıklamış. Acaba “mırmır”ların sırrı ne?
Dedim ya, dergimiz cıvıl cıvıl… Siz iyisi mi, bir an önce sayfalarımızı çevirmeye başlayın, olmaz mı?
Gözlerindeki nur hiç sönmesin, Allah’a emanet olun.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*