Öğretmenimize Süpriz Yapalım!

1) Merhaba Sevgili Cankardeşlerim. Biliyorsunuz ki bu ay takvimimizde çok değerli öğretmenlerimiz için kutlanan Öğretmenler Günü var. Onlar için anlamlı ve kalıcı bir hediye hazırlayalım istedim. Herkes klasik bir demet çiçek ile giderken sizin hediyeniz farklı olsun. Arkadaşlarınız kıskanırsa karışmam 🙂

faaliyet-2015-11-1
2)
13 cm x 18 cm ebatlarında aldığımız çerçevenin arkasını söküp yazılı dikdörtgen kağıdı çıkarıyoruz. Beyaz kartonun üzerine koyup kenarlarından çiziyor ve kesiyoruz. Çerçevemizin iç zeminin düz beyaz olması için bu kestiğimiz karton parçasını camın altına yerleştiriyor ve çerçevenin arkasını tekrar takıyoruz.

faaliyet-2015-11-2
3)
Tuhafiyelerden tedarik edebileceğimiz bu kağıt güller minik demetler halinde satılıyor. Arkalarındaki yeşil teli diplerinden tek tek kesiyoruz.

faaliyet-2015-11-3
4)
Çerçevemize estetik bir “A harfi” çiziyoruz. Yağlı herhangi bir kalem ile (mum boya, pastel boya) hafifçe çizebilirsiniz.

faaliyet-2015-11-4
5)
Ellerimize eldiven giyiyoruz. Çünkü bu yapıştırıcı çok güçlü ve parmağımıza yapışabilir. En alttan başlarak tek tek çiçeklere yapıştırıcı sürüyor ve çizgi hizasında yerine yerleştiriyoruz.

faaliyet-2015-11-5
6)
Sol üst tarafa çiçekleri iki sıra halinde yapıştırdık mı çerçevemiz hazır demektir. Aslı öğretmenim buna bayılacak! Evinde tüm odalarını süsleyebilecek anlamlı bir hediye oldu. Unutulmayan öğrencilerden olacağım sanırım 🙂 Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Sağlıcakla kalın…

Malzemeler:

  • 13 cm x 18 cm ebatlarında çerçeve
  • Gül kurusu kağıt güller
  • 502 yapıştırıcı
  • Makas
  • Beyaz karton
  • Siyah kalem
  • Yağlı kalem

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*